Business Hi-Tech

Telekom atacă pe net fix cu un router conectat la reţeaua mobilă 4G: Nu toată lumea are nevoie de fibră optică

ANDREAS ELSNER - director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale în cadrul Telekom România

ANDREAS ELSNER - director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale în cadrul Telekom România

Autor: Adrian Seceleanu

11.09.2019, 15:35 2724

Spre deosebire de liderii pieţei Orange şi Vodafone, Telekom nu obligă clienţii să folosească routerul 4G la o singură adresă.

Telekom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comuni­caţii, a lansat un nou atac pe piaţa de servicii de internet fix printr-o soluţie bazată pe un echipament care se conectează la re­ţeaua mobilă 4G şi asigură acces neli­mitat la net prin cablu şi Wi-fi la un tarif de 5 euro pe lună.

„Sunt clienţi care sunt conectaţi la net câteva ore pe zi, sau al căror obicei de consum nu impune prezenţa fibrei op­tice. Toată lumea în România comu­nică despre fibra optică, dar reţelele pe de o parte nu sunt peste tot, iar pe de altă parte pentru unii clienţi aceasta nu este necesară. Sigur că dacă un client are deja fibră, probabil nu va dori să mi­gre­ze la o asemenea soluţie, dar nu acesta este segmentul pe care îl vizăm“, a explicat raţiunea din spatele ofertei An­dreas Elsner, director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale în cadrul Telekom România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO