Business Hi-Tech

TARA Interactive, companie românească care dezvoltă software, vrea să recruteze 10 specialişti pentru biroul din Bucureşti: „Vizăm absolvenţi de studii de profil informatic, cu un nivel de experienţă de până la 3 ani”

Vlad Lepădatu, managing partner la TARA Interactive

Vlad Lepădatu, managing partner la TARA Interactive

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.11.2021, 10:54 355

Compania românească de dezvoltare de software TARA Interactive vrea să dubleze numărul de angajaţi până la jumătatea anului 2022 şi vrea să recruteze anul acesta 30 de specialişti pentru sediile din Bucureşti şi Chişinău, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. În prezent, în cadrul TARA Interactive lucrează 20 de angajaţi la Bucureşti şi 10 la Chişinău, ce dezvoltă software personalizat şi aplicaţii mobile pentru clienţi din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest şi România, activi în domenii precum fintech, sport, consultanţă, transport, logistică, ecommerce şi retail.

„Activăm într-o piaţă fără graniţe, cu un nivel concurenţial foarte ridicat, dar şi cu cerere peste oferta curentă din ariile geografice – SUA şi vestul Europei. Avem toate premisele ca în 2022 să ne creştem considerabil prezenţa în aceste pieţe şi mizăm pe dezvoltări de aplicaţii cu valoare mai mare. Deşi oportunităţile de dezvoltare sunt mari, ne propunem o creştere treptată a numărului de angajaţi pentru a reuşi să ne menţinem o echipă agilă, determinată şi performantă, iar asta se realizează după o perioadă de inducţie şi mentorat în care noii colegi se integrează şi devin confortabili să îşi aducă în mod real contribuţia”, a spus Vlad Lepădatu, managing partner la TARA Interactive.

Cele 30 de poziţii deschise pentru birourile din Bucureşti şi Chişinău vizează preponderent absolvenţi de studii de profil informatic, cu un nivel de experienţă de până la 3 ani, care îşi doresc să lucreze pe tehnologii noi, precum VueJS, React, NodeJS, Computer Vision, reţele neurale, au mai transmis reprezentanţii companiei româneşti.

Astfel, echipa de la Bucureşti va putea lucra în noul sediu al companiei, inaugurat luna trecută în urma unei investiţii de peste 100.000 de euro.

„Biroul TARA Interactive din Bucureşti este un spaţiu modern, adaptat noului normal, în care destinaţia fiecărui loc este dată de activitatea desfăşurată, oferindu-i dinamism şi agilitate. Noul sediu din Bucureşti poate acomoda 50 de angajaţi. Le oferim angajaţilor posibilitatea de a alege sistemul de lucru potrivit pentru fiecare, fiind agreate trei scenarii de lucru: hibrid, remote şi de la birou.”                                                                                            

De asemenea, dublarea echipei vine ca răspuns la creşterea accelerată din partea clienţilor pentru instrumente digitale şi produse care implică inteligenţa artificială şi machine learning.

Compania a încheiat anul 2020 cu afaceri de puţin peste 2,4 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 12% faţă de anul precedent, arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO