Business Hi-Tech

Talpeş, Bitdefender: Avem peste 400 de milioane de utilizatori la nivel global, de 20 de ori populaţia României

Talpeş, Bitdefender: Avem peste 400 de milioane de utilizatori la nivel global, de 20 de ori populaţia României

Autor: Adrian Seceleanu

13.09.2011, 11:51 1263

Tehnologiile de securitate IT dezvoltate de compania românească Bitdefender, care au fost lansate pe piaţă în urmă cu 10 ani, sunt utilizate în prezent de peste 400 de milioane de utilizatori la nivel global, a declarat Florin Talpeş, proprietarul companiei, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Bucureşti, prin care compania îşi lansează un nou logo şi slogan dar şi o nouă generaţie de produse.

"Tehnologiile noastre sunt utilizate de peste 400 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Numărul clienţilor Bitdefender este de 20 de ori mai mare decât populaţia României", a declarat Talpeş. Potrivit lui o mare parte dintre clienţii Bitdefender vin din ţări ca Brazilia şi China, regiuni pe care compania se va concentra în continuare.

Noul logo al companiei, care va fi lansat oficial marţi 13 septembrie este lupul dacic, iar noul slogan al companiei este "Awake" (treaz, în limba engleză - n.red.), dezvoltat împreună cu compania Brandient.

150 de invitaţi din străinătate, printre care şi jurnalişti de la publicaţii din străinătate, precum USA Today şi New York Times (SUA), El Pais (Spania) sau Computer Bild (Germania) participă la evenimentul Bitdefender.

În sala de conferinţe se află şi Horia Manda, care a investit în anul 2007, alături de un grup de invcestitori americani, o sumă de 7 mil. dolari în Bitdefender, care evalua la acea dată compania la 100 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO