Business Hi-Tech

Surpriză: Vodafone a raportat la Finanţe pe 2017 afaceri de 4,5 mld. lei (995 mil. euro), mai mari cu 30%

Muriellle Lorilloux, CEO al Vodafone România

Muriellle Lorilloux, CEO al Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

04.06.2018, 00:08 1268

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a raportat la Ministerul Finanţelor o creştere surpriză, de 30%, a cifrei de afaceri pentru anul 2017, până la 4,545 mld. lei (995 mil. euro), conform datelor disponibile pe site-ul instituţiei.

Creşterea de 30% a cifrei de afaceri este o surpriză în condiţiile în care subsidiara grupului britanic a raportat pentru anul 2017 în România venituri din servicii de 722,3 mil. euro, în creştere cu mai puţin de 3% faţă de anul anterior, ceea ce arată că evoluţia puternic ascendentă a businessului care rezultă din datele de la Finanţe are o altă explicaţie. Veniturile din servicii comunicate de companie nu includ şi încasările obţinute de Vodafone România din vânzarea de smartphone-uri, tablete şi alte echipamente şi accesorii, dar în trecut nu a existat niciodată o diferenţă atât de mare între cei doi indicatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO