Business Hi-Tech

Surpriza pregătită de Apple utilizatorilor de iPhone a fost dezvăluită: Noile dispozitive vor fi dual-sim. Cum s-a dat de gol singură compania

Surpriza pregătită de Apple utilizatorilor de iPhone a...

Autor: Răzvan Botea

01.08.2018, 14:09 543

Noile telefoane iPhone de la Apple aproape că nu mai au niciun secret. Se pare că Apple mai avea o surpriză pregătită pentru utilizatori, însă informaţia s-a scurs accidental din companie, scrie Forbes.

iPhone X Plus se pare că va fi primul dispozitiv de la Apple dual-sim. Apple s-a dat de gol prin includerea acestei informaţii în proaspăt lansatul iOS 12, în variantă beta.

În noul sistem de operare există o funcţie care face referire la „starea cartelei SIM secundare”, în raportul de diagnostic al software-ului, dar şi o referinţă la „starea tăviţei pentru SIM-ul secundar”, astfel dezvăluind faptul că vor exista două spaţii pentru cartelele SIM, în loc de unul fizic şi unul virtual, un lucru la care compania lucrează de ceva ani.

În acest moment nu se ştie dacă doar iPhone X Plus va avea această opţiune sau dacă aceasta va fi inclusă şi în construcţia celei de-a doua generaţii de iPhone 9 sau iPhone X.

Între timp, este aşteptată deschiderea Bursei din New York pentru a stabili dacă Apple va fi prima companie care va atinge trilionul de dolari capitalizare de piaţă, după ce rezultatele financiare au depăşit aşteptările investitorilor de pe Wall Street.

Tot în acest timp, chinezii de la Huawei Technologies au întrecut Apple pentru a deveni al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume în ultimul trimestru, arată datele din piaţă citate de Reuters.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO