Business Hi-Tech

Sunteţi pregătiţi de noile iPad-uri? Compania le-ar putea lansa în ianuarie, conform "unor surse"

Sunteţi pregătiţi de noile iPad-uri? Compania le-ar putea lansa în ianuarie, conform "unor surse"

Autor: Adrian Voicu

29.12.2011, 14:13 1697

Nu mai este mult de aşteptat pentru a intra în posesia unor noi versiuni de iPad, Apple urmând să lanseze în... ianuarie?... două noi tablete conform unor surse citate de DigiTimes.

Conform surselor, tabletele vor fi lansate în cadrul evenimentului iWorld ce va avea loc la 26 ianuarie, acestea urmând să fie puse la vânzare în paralel cu linia actuală de iPad 2.

Cele doi noi modele vor ţinti atât segmentele entry-level şi mid-range, cât şi high-end. Sursele consideră că actualele iPad 2 vor intra în concurenţă directă cu Kindle Fire de la Amazon. În prezent tabletele de la Amazon se vând pentru 199 de dolari.

Tabletele de la Apple vor avea aceeaşi diagonală de 9,7 inchi, rezoluţia fiind de 1536x2084 pixeli. Pe piaţa zvonurilor a apărut şi o informaţie conform căreia noile tablete vor avea o capacitate a bateriei de 14.000 de mAH, dublă faţă de cea actuală, de 6.500 mAH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO