Business Hi-Tech

Subsidiara din România a grupului austriac Qualysoft mizează pe o creştere de 60% a afacerilor în 2022 şi de 40% a profitului

Subsidiara din România a grupului austriac Qualysoft...

Autor: Roxana Rosu

25.01.2022, 16:24 249

Compania de servicii software Qualysoft Romania a înregistrat anul trecut o creştere de peste 85% a cifrei de afaceri, în timp ce profitul a fost cu 40% mai mare, depăşind previziunile iniţiale, a anunţat marţi producătorul.

În 2020, compania a avut afaceri de 7,7 milioane lei şi un profit de 362.990 lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe

Pentru 2022, compania îşi propune o creştere de 60% a afacerilor şi de 40% a profitului. Numărul de angajaţi al Qualysoft ar urmă să se mărească tot cu 40%.

Anul 2021 a fost marcat de o anumită incertitudine în piaţa locală, cauzată de pandemie şi impactul acesteia atât în piaţa muncii cât şi în unele industrii, dar şi de un avânt al proiectelor internaţionale, unde Qualysoft România are expunere atât direct, prin clienţi din SUA sau Europa, cât şi prin intermediul grupului din care face parte, spune Radu Postolache, General Manager al Qualysoft România.

Tot anul trecut, compania şi-a mutat sediul într-un spaţiu mai mare, în Avantgarde Building, pe Blv. Iancu de Hunedoara.

“Având în vedere că toţi angajaţii lucrează în regim work-from-home sau hibrid, scopul mutării a fost de a îmbunătăţi cadrul pentru întâlnirile de proiect, dar şi pentru a asigura componenta de Fun@Work sau FunAfterWork,  importantă pentru echipa Qualysoft Romania”, adaugă Radu Postolache.

În 2021 numărul de angajaţi ai Qualysoft a crescut cu 50%, în contextul în care cea mai importantă nevoie a industriei IT este cea legată de forţa de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO