Business Hi-Tech

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent vrea să „angajeze” roboţi software inteligenţi în IMM-urile din România care au nevoie să elimine procese repetitive şi ineficiente, printr-un parteneriat cu Aliant

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent vrea să...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2021, 09:47 910

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în roboţi software care permit companiilor să automatizeze procesele operaţionale, a decis să dezvolte soluţiile inteligente de tip Robot Process Automation (RPA) şi pentru segmentul de IMM-uri, printr-un parteneriat tehnologic cu Aliant, companie specializată în proiectarea şi integrarea de soluţii de infrastructură şi principalul distribuitor de soluţii Xerox pe piaţa din România.

Deşi percepuţi ca o soluţie pentru companiile mari şi foarte mari, roboţii software au eficienţă dovedită în organizaţii mici şi medii, cu integrare flexibilă şi scalabilă în business.

Parteneriatul vrea să facă tehnologiile de automatizare RPA accesibile şi companiilor mici şi medii, care pot integra în activitatea lor roboţi software programaţi special pentru acţiuni specifice din domeniul lor şi îi pot gestiona uşor în fluxul operaţional.

„Tailent Automation Platform este o soluţie eficientă şi accesibilă către un ecosistem inovator care oferă companiilor din orice domeniu noi oportunităţi de business prin dezvoltarea de roboţi software inteligenţi şi, în acelaşi timp, mai multă flexibilitate. Roboţii software sunt creaţi specific pentru procese repetitive sau redundante, într-un context în care companiile mici şi medii au nevoie mai mult ca oricând să se concentreze pe activităţile relevante din business, şi sunt gata să fie puşi la treabă imediat, grăbind procesul de transformare digitală şi contribuind la creşterea productivităţii”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO