Business Hi-Tech

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în roboţi software care permit companiilor să automatizeze procesele operaţionale, a intrat pe piaţa din Portugalia printr-un parteneriat cu un furnizor de soluţii integrate de management

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2021, 11:27 309

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în roboţi software care permit companiilor să automatizeze procesele operaţionale, a intrat pe piaţa din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluţii integrate de management Winsig.

În urma acestui acord, Tailent devine furnizorul RPA principal pentru clienţii Winsig şi oferă astfel soluţii de automatizare eficiente din punct de vedere al costurilor şi pentru piaţa din Portugalia.

Winsig este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul soluţiilor software de business în Europa de Vest, cu o bază extinsă de clienţi în Europa, Africa şi America de Sud.

„Prin parteneriatul încheiat cu Tailent, vrem să punem la dispoziţia clienţilor noştri din întreaga lume un instrument inovator de automatizare a proceselor. Tailent Automation Platform le va permite să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe activităţile lor principale şi va contribui la creşterea preciziei datelor. Cu ajutorul soluţiilor RPA, din ce în ce mai mulţi angajaţi vor avea mai mult timp pentru activităţi creative şi cu valoare adăugată, lăsând roboţii să se ocupe de operaţiunile de rutină şi redundante”, spune Nuno Archer, CEO Winsig.   

RPA este o industrie care a accelerat puternic în ultimii ani, la scară globală, iar România a devenit un important furnizor global de soluţii bazate pe această tehnologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO