Business Hi-Tech

Startup-ul românesc Bob Concierge a ridicat o nouă finanţare în valoare de 6 milioane de euro

Startup-ul românesc Bob Concierge a ridicat o nouă...

Autor: Adrian Seceleanu

18.10.2021, 18:40 1519

Start-up-ul local Bob Concierge, care a construit un dispozitiv automatizat de vânzare de produse şi servicii pentru scările din complexele rezidenţiale, a ridicat o finanţare de 6 milioane de euro de la fondul de investiţii american NCH Capital, a anunţat compania. “Cu această nouă rundă de finanţare de 6 milioane de euro, primită de la fondul de investiţii american NCH Capital, echipa Bob Concierge are ca obiectiv scalarea business-ului, astfel încât să devină cel mai important marketplace al serviciilor rezidenţiale din România şi din S-E Europei. Investiţiile totale în startup-ul românesc cumulează 11 milioane de euro.

În prezent, Bob Concierge operează o reţea de  64 de aparate în Bucureşti şi încă 100 în proces de instalare. Proiectul va utiliza finanţarea obţinută pentru dezvoltarea reţelei în ţară şi la nivel internaţional”, conform datelor comunicate de start-up.

Bob Concierge este un startup dezvoltat integral în România care aduce în locuinţe un mini-shop automat, cu alimente şi băuturi, complimentat cu o platforma online Uncle Bob de produse esenţiale şi o gamă de servicii casnice.

“Puţine startup-uri în România şi Europa au curajul de a dezvolta soluţii de hardware inteligent. Noi suntem convinşi că inovaţiile bazate doar pe software sunt acum în apogeu, dar în viitor vor decădea din cauza limitărilor pe care le au. Viitorul aparţine hardware-ului automatizat dotat cu inteligenţă artificială”, a declarat Mihail Gîrneţ, CEO al Bob Concierge.  

Urmăriţi aici povestea Bob Concierge, în cadrul emisiunii ZF IT Generation

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO