Business Hi-Tech

Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi români în Marea Britanie, atrage o rundă de investiţii în valoare de 400.000 euro de la Eleven Ventures, Roca X şi alţi business angels

Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi...

Autor: Roxana Rosu

04.02.2021, 11:30 893

SuperOkay, un startup de tehnologie fondat de către doi români din Marea Britanie, a atras o finanţare de 400.000 de euro pentru creşterea platformei de colaborare şi managementul contractelor agenţie-client, destinată pieţei de servicii digitale.

Runda de investiţie, condusă de către fondul Eleven Ventures şi completată de Roca X şi alţi business angels din UK are ca scop creşterea echipei SuperOkay şi extinderea bazei de clienţi.

Aplicaţia SuperOkay ajută agenţiile digitale şi de soft în creşterea transparenţei, eficacităţii şi fluidităţii serviciilor din lumea digitală.

„Suntem bucuroşi că avem şansa de a crea un produs care rezolvă provocările delicate, dar captivante ale relaţiei dintre agenţie şi client. În cursul celor 7 ani în care am condus o agenţie de soft am avut atât frustrarea, cât şi satisfacţia de observa şi îmbunătăţi aceste interacţiuni. Ne-am ajutat de aceste experienţe pentru a crea SuperOkay, un tool de colaborare smart, curat şi eficient, care să faciliteze experienţa de lucru a agenţiilor, dar şi pe cea a clienţilor”, explică Maria Constantinescu, co-fondatoare si CEO SuperOkay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO