Business Hi-Tech

Start-up-ul The Outfit, care combină tehnologia cu know-how-ul stiliştilor vestimentari, a ridicat o finanţare de 300.000 euro de la un grup de investitori, printre care co-fondatorul Fintech OS Sergiu Neguţ

fondatorii The Outfit

fondatorii The Outfit

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.06.2021, 13:33 503

Start-up-ul The Outfit, care combină tehnologia cu know-how-ul stiliştilor vestimentari, lansat oficial la la jumătatea lunii martie 2021, anuncă că a ridicat o rundă de finanţare de tip pre-seed în valoare de 300.000 euro de la un grup de investitori, printre care Sergiu Neguţ, co-fondatorul Fintech OS, Venture Growth Partners, Alexandru Ghiţă şi Ilinca Păun, potrivit unui comunicat transmis de companie.

„Vrem să aducem cabina de probă la cliente acasă şi să regândim modul în care descoperă haine şi accesorii: 100% personalizat, fără niciun efort şi fără bani blocaţi în produse care trebuie returnate. Am observat că 10% din clientele noastre nu au mai comandat niciodată haine online până acum”, a spus Horia Stupu, co-fondator al The Outfit.

Investiţia va fi folosită pentru a accelera dezvoltarea sistemelor de recomandare şi pentru a construi echipa, au adăugat reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO