Business Hi-Tech

Start-up-ul Planable atacă piaţă cu noi funcţionalităţi de editare a imaginilor

Start-up-ul Planable atacă piaţă cu noi...

Autor: Ioana Nita

01.09.2021, 00:00 110

Start-up-ul Planable, cu birouri în Bucureşti şi Chişinău, care a dezvoltat o platformă de colaborare pentru echipele de social media, a lansat noi funcţionalităţi speciale de editare a imaginilor, pentru a ajuta experţii în marketing să planifice şi să colaboreze mai uşor pentru pregătirea conţinutului pentru social media - de la postări, fotografii, colaje, sau chiar caruseluri de imagini, pentru brandurile pe care le promovează.

„Noua funcţie de editare a imaginilor va ajuta companiile să economisească timp şi să elimine numărul nesfârşit de paşi pentru a obţine imaginea perfectă pentru fiecare platformă de social media. Tot ce trebuie să facă utilizatorii acum este să încarce imaginea pe platforma Planable şi să înceapă să colaboreze în spaţiul de lucru virtual”, a spus Nicolae Gudumac, CTO-ul Planable. El a explicat că în cazul în care imaginea nu are raportul potrivit pentru a fi publicată direct, utilizatorii pot decupa sau redimensiona imaginea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO