Business Hi-Tech

Start-up-ul Oncochain vrea să strângă 200.000 euro prin platforma SeedBlink.com

Mădălin Margan, co-fondator şi CEO al Oncochain

Mădălin Margan, co-fondator şi CEO al Oncochain

Autor: Ioana Nita

13.10.2020, 00:00 149

Oncochain, start-up-ul local care dezvoltă o platformă de colectare şi analiză a datelor în domeniul oncologic, vrea să obţină o finanţare de 200.000 de euro prin intermediul platformei de equity crowdfunding pe SeedBlink.com.

Listarea campaniei de strângere de fonduri are loc astăzi şi face parte dintr-o rundă de finanţare condusă de fondul de investiţii Cleverage VC a cărei valoare totală se ridică la 350.000 euro. Proiectul Oncochain, prezentat în primăvara acestui an şi în cadrul emisiunii ZF IT Generation, a fost lansat la începutul lui 2019 de către soţii Mădălin Margan (32 de ani) şi Roxana Margan (32 de ani), ambii fiind medici specializaţi în obstetrică - ginecologie în Timişoara. Datele colectate din practica clinică de zi cu zi sunt oferite profesioniştilor din domeniul sănătăţii oncologice, institutelor de cercetare şi companiilor farmaceutice sub formă de analize statistice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO