Business Hi-Tech

Start-up-ul Equatorial, deţinut de Bittnet Systems în proporţie de 25%, a obţinut o finanţare europeană de 200.000 de euro pentru dezvoltarea unui nou joc

Dan Berteanu: În ceea ce priveşte partea de export a produsului, după implementare vor fi alocaţi între 10.000 şi 20.000 de euro pentru crearea reţelei de parteneri din Europa.

Dan Berteanu: În ceea ce priveşte partea de export a produsului, după implementare vor fi alocaţi între 10.000 şi 20.000 de euro pentru crearea reţelei de parteneri din Europa.

Autor: Ioana Nita

27.08.2018, 00:05 595

În primăvara acestui an, Equatorial a primit o investiţie iniţială de 100.000 euro de la Bittnet Systems în schimbul unei participaţii de 25% în cadrul firmei. Start-up-ul va folosi o parte din investiţia primită pentru internaţionalizarea noului produs la care lucrează. 

Start-up-ul Equatorial, specializat în dezvoltarea de soluţii pentru traininguri care îmbină tehnologia şi învăţarea prin joc, a obţinut o finanţare europeană de 200.000 de euro pentru dezvoltarea unui joc nou dedicat atât segmentului B2B (business to business), cât şi B2C (business to con­sumer). 

Finanţarea obţinută va fi utilizată doar pentru dez­voltarea din punct de vedere tehnic a jocului - programare şi design, iar compania contribuie la rândul ei cu 10% din suma finanţată din fonduri proprii. 

„Cei 200.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezvoltarea produsului şi a platformei de admin din spate. Va fi variantă nativă de iOS şi Android, pe care ulterior vom putea adăuga alte jocuri“, a declarat Dan Berteanu, mana­ging partner în cadrul Equatorial. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO