Business Hi-Tech

Start-up-ul Bright Spaces, dedicat domeniului property tech, primeşte finanţare de 185.000 de euro pentru dezvoltare şi implementare

Start-up-ul Bright Spaces, dedicat domeniului property...

Autor: Roxana Rosu

14.11.2019, 14:32 600

Bright Spaces, o soluţie adresată domeniului property tech şi dezvoltată de un start-up românesc, a primit finanţare de 185.000 Euro pentru dezvoltare şi implementare, fondurile provenind de la Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, alături de Growceanu Angel Investment şi pe Ilinca Păun.

Bright Spaces este o platformă digitală de leasing şi management al spaţiilor comerciale şi urmează să fie lansată în primăvara anului viitor.

Aceasta va aduce beneficii reale departamentelor de leasing ale clădirilor cu spaţii de închiriat, prin optimizarea fluxurilor şi generarea de lead-uri noi, cât şi companiilor care închiriază spaţiile, printr-o interfaţă uşor de utilizat, în care se pot vedea istoricul de închiriere şi fluxurile procesului: listare, ofertare, contractare, plată, management, business intelligence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO