Business Hi-Tech

Speedtest: Vodafone are cea mai rapidă reţea de telefonie mobilă

Speedtest: Vodafone are cea mai rapidă reţea de...

Autor: Cristina Bellu

19.12.2016, 11:40 301

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, are cea mai rapidă reţea de telefonie mobilă din ţară, potrivit testelor de viteză Ookla efectuate în ultimele şase luni de către utilizatorii de telefonie mobilă din România prin intermediul aplicaţiei Speedtest.

Datele colectate arată că de la începutul anului şi până în prezent, Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu viteze de download cu cel puţin 15% mai mari decât ale oricărui alt furnizor de telecomunicaţii mobile de pe piaţă, reţeaua Supernet 4G+ oferind cele mai mari viteze de download şi de upload, precum şi cea mai mică latenţă în transmiterea datelor.

„Rezultatele testelor au confirmat încă o dată că Supernet 4G+ este cea mai bună reţea din România, oferindu-le utilizatorilor noştri posibilitatea de a beneficia de servicii care se bazează pe cele mai noi tehnologii", a declarat Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO