Business Hi-Tech

Sorin Chiru, Alten România: Pandemia a accelerat procesul tehnologic, iar inginerii devin tot mai flexibili. În cazul Alten România, companie cu peste 600 de angajaţi, cei mai mulţi lucrează de acasă din cauza pandemiei

Sorin Chiru, director al Alten România

În automotive vom vedea mai devreme decât ne-am aştepta maşinile autonome, inclusiv în România.

Sorin Chiru, director al Alten România În automotive vom vedea mai devreme decât ne-am aştepta maşinile autonome, inclusiv în România.

Autor: Bogdan Alecu

02.10.2020, 16:40 354

Starea de urgenţă din primăvară, alături de munca de acasă implementată pentru a reduce extinderea noului coro­na­virus a dus la o accelerare a tehno­logiei, este de părere Sorin Chiru, business unit director al companiei de tehnologie Alten România, parte a grupului francez Alten.

„În această perioadă s-au accelerat implementarea mai multor proiecte tehnologice deoarece companiile trebuie să se adapteze. Toţi partenerii, indi­fe­rent de industrie, au realizat într-un timp scurt că trebuie să se adapteze. Spre exemplu, un proiect bancar unde până în martie 2020 partea de „work from home“ era dificil de implementat din motive de securitate, atunci când am intrat în starea de urgenţă, am reuşit să găsim o soluţie pentru a muta activitatea în remote în mai puţin de două săptămâni“, a explicat Sorin Chiru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO