Business Hi-Tech

Sony lanseaza noi concurenti pentru iPod

26.10.2004, 00:00 25

Japonezii de la Sony au lansat doua noi modele de playere pentru muzica in format digital, cu capacitate de stocare de 1 GB si 512 MB, in incercarea sa de a castiga teren pe acest segment al pietei, dominat in prezent de Apple cu produsul sau iPod.
Noile produse Sony, Walkman NW-E99 si NW-E95, recunosc pentru melodii formatul MP3, precum si propria tehnologie a japonezilor, ATRAC, care nu a avut succesul scontat in piata. Ambele sunt compatibile cu memoria flash pentru stocarea de date.
Pentru modelul NW-E99, cu capacitate de stocare de 1 GB, pretul recomandat de producator este de 240 de euro, iar pentru NW-E95, cu memorie de 512 MB, pretul este de 200 de euro.
Desi scumpe si cu o capacitate de stocare mult mai mica decat iPod, produsele Walkman au o baterie cu o durata de viata de 70 de ore si cantaresc aproximativ 40 de grame. Aceste produse vor fi disponibile doar pe piata europeana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO