Business Hi-Tech

Sony a anunţat oficial vârful de gamă Xperia Z4

Sony a anunţat oficial vârful de gamă Xperia Z4

Autor: Dorian Prodan

20.04.2015, 10:56 823

Până în 2014 inclusiv, Sony obişnuia să lanseze două telefoane de vârf din gama Xperia Z în fiecare an, însă zvonurile au afirmat că japonezii ar intenţiona să renunţe la acest ritm rapid de actualizare. Compania a negat acest lucru, afirmând însă în acelaşi timp şi că nu va mai lansa telefoane noi doar de dragul de a le lansa. Într-un final, întârziatul terminal de vârf Xperia Z4 a fost anunţat oficial, însă lansarea acestuia este probabil cea mai discretă văzută în ultimii ani.

Din punct de vedere estetic, noul Xperia Z4 este foarte asemănător cu Xperia Z3, acesta folosind aceeaşi carcasă acoperită cu sticlă pe ambele feţe şi aceeaşi ramă metalică semicilindrică cu colţuri din material plastic pentru izolarea antenelor externe. De data aceasta însă, Sony a amplasat difuzoarele stereo frontale la marginea ramei metalice, la fel ca în cazul mai vechiului Xperia Z2, iar conectorul pentru andocare a fost mutat în partea inferioară a carcasei.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO