Business Hi-Tech

Somerii din IT, la licitatie pe eBay

30.03.2004, 00:00 19

Un grup de specialisti software care si-au pierdut recent locurile de munca, au gasit cea mai buna solutie pentru a-si gasi din nou de lucru: au prezentat o oferta pe cel mai mare site de licitatii din lume, eBay.
Ei si-au pierdut serviciile din cauza deciziei conducerii companiei de a reloca activitatea intr-o zona mai ieftina. "Ne-am gandit sa apelam la eBay, pentru ca vrem sa ramanem o echipa. Daca e dificil sa gasesti de lucru individual, impreuna ar fi fost si mai greu", a explicat seful grupului de specialisti, Gus Grubba.
Programatorii spun ca au apelat la principala calitate a unui realizator de aplicatii - inventivitatea- pentru a incerca sa gaseasca de lucru. Iar anuntul lor a facut inconjurul lumii, devenind subiect de discutie pentru multa lume. Pentru a intra in contact cu grupul de programatori, doritorii trebuie acum sa plateasca si o taxa, care la inceput se cifra la 250 de dolari si acum a urcat la 305 dolari. Banii stransi astfel vor fi donatii unei fundatii caritabile. Pana ieri, cinci companii licitasera pentru a contracta echipa de programatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO