Business Hi-Tech

Solutiile Microsoft, peste jumatate din veniturile LLP

07.07.2008, 20:21 19

London Logic Partners (LLP) Bucharest, filiala locala a furnizorului ceh de solutii software LLP, a inregistrat o crestere de peste 90% a cifrei de afaceri pentru solutiile ERP (de planificare a resurselor intreprinderilor) Dynamics in anul fiscal 2008 (iulie 2007 - iunie 2008).
Reprezentantii companiei nu au oferit o valoare exacta, precizand doar ca aplicatiile ERP Dynamics NAV (fostul Navision) si AX (fostul Axapta) genereaza peste jumatate din venituri companiei.
Potrivit estimarilor Microsoft Romania, LLP detine o cota de peste 30% din implementarile de Dynamics in Romania.
"Ne-am consolidat pozitia pe piata de solutii ERP, printre clientii NAV recent castigati numarandu-se Ikea Romania, Agip Romania sau Schmitz Cargobull", a declarat Robert Komartin, managing director al LLP Bucharest.
Compania a realizat o cifra de afaceri de 2,2 milioane de euro in 2007, in crestere cu 55% fata de anul precedent. Pentru 2008, LLP isi pastreaza obiectivul de a atinge o cifra de afaceri de 2,9 mil. euro.
De la inceputul acestui an, numarul de angajati ai LLP a crescut cu 10 persoane, la circa 60 de salariati, a mai spus Komartin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO