Business Hi-Tech

Softwin ataca sectorul financiar cu solutii SAP

12.10.2004, 00:00 29

Furnizorul de solutii IT Softwin ataca sectorul financiar din Romania cu un portofoliu de aplicatii SAP destinate optimizarii proceselor de afaceri.
Compania, cunoscuta prin produsele sale de securitate IT sub marca BitDefender, vrea sa se pozitioneze ca un partener software pentru intregul mediu de afaceri. Softwin ofera acum companiilor romanesti solutii pentru managementul relatiilor cu clientii (CRM), aplicatii pentru planificarea si gestionarea resurselor companiei (ERP), precum si mySAP Business Intelligence, pentru managerii care vor sa stie in timp real cum merg afacerile.
?Institutiile bancare si companiile de asigurari din Romania beneficiaza astfel de un pachet complet de instrumente de business, capabile sa administreze si sa obtina mai eficient si mai profitabil o viziune in detaliu asupra procesului de business", a spus Claudiu Bulaceanu, directorul departamentului de Business Management Solutions din Softwin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO