Business Hi-Tech

SoftOne a implementat o suită de aplicaţii de gestiune pentru compania de bijuterii Teilor

SoftOne a implementat o suită de aplicaţii de gestiune...

Autor: Ioana Nita

13.12.2018, 00:00 445
SoftOne România, hubul de dezvoltare al companiei elene SoftOne Technologies în sud-estul Europei, a implementat întreaga sa suită de aplicaţii software de business în cadrul reţelei de magazine Teilor Fine Jewellery. Retailerul are o reţea de 34 de magazine în ţară şi a optat pentru implementarea soluţiilor de gestiune Soft1 ERP, Soft1 CRM, Soft1 360 (soluţia de Enterprise Mobility a SoftOne) şi modulul de Inteligenţă Artificială – EVA. „Teilor îşi va digitaliza complet toate fluxurile interdepartamentale şi va beneficia, în interiorul fiecărui magazin, atât de soluţia Soft1 ERP în front-office, cât şi de soluţia de Enterprise Mobility - Soft1 360, care va permite preluarea comenzilor, configurarea produselor şi afişarea cataloagelor direct de pe tabletă“, a declarat Alexandra Lucescu, director comercial în cadrul SoftOne România. De asemenea, a adăugat ea, implementarea va reduce timpul de procesare a datelor, va permite o scădere consistentă a costurilor operaţionale, va asigura un management financiar integrat şi va fi unul dintre pilonii pe baza cărora Teilor se va extinde la nivel internaţional începând cu anul 2019.

Implementarea soluţiilor SoftOne în cadrul companiei Teilor a început spre finalul acestui an şi va continua şi pe parcursul anului 2019. În ultimii trei ani, businessul lanţului de bijuterii Teilor s-a triplat, urmând ca anul acesta să ajungă la afaceri de 100 mil. lei. În 2017 cifra de afaceri a companiei a sărit de 76 de milioane de lei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO