Business Hi-Tech

Softiştii de la iQuest îşi fac propriul sediu de birouri la Cluj

Softiştii de la iQuest îşi fac propriul sediu de...

Autor: Laurentiu Cotu

05.08.2014, 00:06 1213
Furnizorul de soluţii software iQuest, controlat de Cornelius Brody şi Octav Chicinaş, a cumpărat un te­ren de 18.000 de metri pătraţi, pe care a funcţionat fosta fabrică de confecţii Flacăra, de la compania ger­mană LBBW Immobilien, în vederea construirii pro­priului sediu de birouri.
 
Conform planurilor de in­ves­tiţii, iQuest intenţionează să finali­ze­ze spaţiile de birouri şi să-şi mute echi­pa de angajaţi în no­ua locaţie până la finalul anu­lui 2015. În pre­zent, iQuest are aproximativ 400 de an­gajaţi în cele trei sedii operaţionale de la Cluj, care au devenit însă in­su­ficente pentru planurile vi­itoa­re de creştere ale companiei.
 
„Pentru a găsi locaţia potrivită, anul trecut am făcut un sondaj de opinie în rândul colegilor, care a dus la concluzia că ne dorim un nou sediu, într-o zonă centrală. Proprie­ta­tea are o suprafaţă de circa 18.000 de metri pătraţi şi a fost achiziţionată de la firma LBBW Immobilien, însă din motive de confidenţialitate pentru părţile implicate în tranzacţie, nu putem preciza valoarea achiziţiei“, a declarat pentru ZF Transilvania Cornelius Brody, fondator şi Co-CEO al iQuest Group.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO