Business Hi-Tech

Softelligence: Proiectele complexe de tehnologie au generat o creştere de 50% a businessului în 2016

Softelligence: Proiectele complexe de tehnologie au...

Autor: Ioana Nita

11.04.2017, 00:03 186
Softelligence, furnizor local de soluţii software de business,  a înregistrat anul trecut o creştere de peste 70% a afacerilor, ca urmare a dublării numărului de proiecte contractate în zona de business intelligence (BI) şi analiză de date (analytics), precum şi a lansării oficiale a propriei platforme software (FinTech OS), destinată mediului financiar.

„În ultimii trei ani am introdus servicii noi şi am investit în produse de proprietate intelectuală ino­vatoare. Creşterea veniturilor din 2016 este generată de dublarea numărului de proiecte de BI (business intelligence) şi analytics, cât şi de dezvoltarea platformei FinTech OS, în plan local şi internaţional. Urmând aceeaşi direcţie şi acelaşi ritm accelerat de dezvoltare, obiectivul nostru este peste trei ani să depăşim pragul de 20 milioane euro cifra de afaceri şi să ne dublăm numărul de angajaţi în birourile Softelligence“, a declarat Teo­dor Blidarus, ma­naging partner în cadrul Softel­ligence.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO