Business Hi-Tech

Snapchat mai are puţin şi depăşeşte Facebook la clipurile video vizionate

Foto: AFP

Foto: AFP

Autor: Ioana Nita

11.11.2015, 00:00 391

Numărul clipurilor video vizionate în cadrul aplicaţiei mobile Snapchat, care le permite utilizatorilor să trimită poze şi filmuleţe care se autodistrug după câteva secunde, a ajuns la 6 miliarde de vizionări pe zi, start-up-ul american cu acelaşi nume fiind astfel aproape de a depăşi gigantul Facebook, scrie The Wall Street Journal.

Conform celor mai recente date de la Facebook, peste 500 de milioane de persoane urmăresc în medie 8 miliarde de clipuri video pe zi prin intermediul reţelei de socializare. În decurs de jumătate de an, numărul clipurilor video vizionate prin intermediul Snapchat s-a triplat, doar în luna mai fiind 2 milioane.

La începutul acestui an, start-up-ul american a lansat o nouă secţiune în cadrul aplicaţiei, numită Discover, care se aseamănă cu un agregator de clipuri video de pe portaluri de ştiri precum CNN şi ESPN. 

Segmentul video a câştigat teren în mediul online în ultima perioada, acesta fiind popularizat prin intermediul serviciului YouTube al diviziei Google din cadrul companiei Alphabet. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO