Business Hi-Tech

Smartphone-ul LG G2, disponibil la Orange

Smartphone-ul LG G2, disponibil la Orange

Autor: Ioana Nita

15.10.2013, 21:20 978

Orange, cel mai mare operator telecom de pe plan local, a introdus în oferta sa smartphone-ul LG G2, compatibil cu tehnologia 4G, al cărui preţ standard este de aproximativ 500 euro.

Smartphone-ul LG G2 dispune de un ecran full HD de 5,2 inchi, procesor Quad-Core de 2,26 GHz, cameră foto de 13 MP cu stabilizare optică, memorie internă de 2GB şi spaţiu de stocare de 16 GB sau 32 GB. Orange recomandă achiziţionarea telefonului LG G2 la preţul de 165 euro împreună cu abonamentul Panteră 44, care include 3 GB pentru internet pe mobil la viteze 4G/H+, minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, SMS-uri naţionale nelimitate, 10 GB bonus spaţiu de stocare în Orange Cloud, precum şi minute naţionale şi internaţionale nelimitate către reţele fixe.

Clienţii care vor opta pentru acest abonament vor primi bonus atât accesul la aplicaţii Orange, precum cea de antivirus, pentru a-şi proteja telefonul împotriva viruşilor, sau Orange TV Go, prin care pot urmări filmele şi emisiunile preferate, cât şi asigurare pentru telefon şi serviciul Back-up Kit.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO