Business Hi-Tech

Smartphone-ul care rezistă încă 24 de ore când a rămas cu 10% baterie, disponibil şi în România. VIDEO

Autor: Luciana Georgescu

24.09.2014, 10:55 10642

Samsung lansează Galaxy Alpha, un competitor direct pentru iPhone 6, atât din punct de vedere al aspectului cât şi al specificaţiilor tehnice. Cea mai importantă caracteristică a noului smartphone este că poate rezista până la o zi, cu doar 10% baterie, chiar dacă utilizatorul primeşte mesaje sau apeluri, scrie Mashable.

Samsung Alpha, care impresionează prin carcasa metalică mai uşoară şi mai subţire, poate fi precomandat începând de astăzi, 24 septembrie, pe site-ul Telekom România şi la Orange România. 

Galaxy Alpha are un ecran HD de 4,7 inci, aceeaşi mărime ca şi ecranul celui mai nou smartphone de la Apple şi este dotat cu Kitkat, cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android.

La fel ca şi telefonul-fanion al Samsung şi competitorul direct al iPhone 6 - Galaxy S5 -, telefonul permite utilizarea Wi-Fi şi LTE simultan pentru a creşte viteza de download, dar şi folosirea modului de economisire a bateriei, care opreşte aplicaţiile nefolositoare şi trece ecranul la alb/negru. Butonul Home al smartphone-ului Galaxy Alpha are şi un senzor pentru amprente.

Recomandare ZF: Comparaţie între iPhone 6 şi principalii săi competitori. Tabel

Samsung Galaxy Alpha are un spaţiu de stocare de 32 GB, un procesor quad-core de 2,5 GHz şi o cameră de 12 megapixeli.

Smartphone-ul va fi comercializat în trei culori: alb, negru şi auriu. 

 

Citeşte şi: Cele mai ieftine abonamente ale Orange, Vodafone, Digi Mobil şi Telekom

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO