Business Hi-Tech

SmartBill automatizează înregistrarea cheltuielilor pentru IMM-uri

SmartBill automatizează înregistrarea cheltuielilor...

Autor: Adrian Seceleanu

07.12.2021, 00:00 93

SmartBill, companie care operează o soluţie de facturare şi gestiune pentru IMM-uri, care are în acţionariat şi compania norvegiană Visma, a lansat o nouă soluţie de digitalizare a operaţiunilor IMM-urilor din România, prin care documentele fiscale pot fi înregistrate automat prin fotografierea cu telefonul mobil şi recunoaşterea automată a datelor. Astfel, IMM-urile îşi pot înregistra cheltuielile fiscale (bonuri sau facturi) de trei ori mai repede cu noua soluţie OCR disponibilă în aplicaţia SmartBill pentru iOS si Android.

„De la dosarul cu şină, la preluarea datelor de pe un bon fiscal, operaţiunile făcute manual înseamnă timp pierdut, care ar putea fi alocat unor activităţi productive. Ne dorim să contribuim la digitalizarea IMM-urilor din România, tocmai de aceea, dezvoltăm în mod constant platforma şi aplicaţia SmartBill, prin soluţii concrete pentru problemele curente ale antreprenorilor locali”, a declarat Radu Hasan, Co-Fondator & CEO SmartBill.

Funcţionalitatea de introducere automată a documentelor fiscale este disponibilă gratuit în aplicaţia SmartBill până la data de 1 iulie 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO