Business Hi-Tech

Site-ul Apple a cedat din cauza numeroaselor comenzi pentru noile iPhone-uri

Site-ul Apple a cedat din cauza numeroaselor comenzi...

Autor: Oana Stupinean

12.09.2014, 15:50 672

Site-ul Apple s-a prăbuşit, după ce noaptea trecută traficul utilizatorilor dornici de a cumpara noile telefoane iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, a crescut semnificativ, scrie Business Insider.

La miezul nopţii, utilizatorii au accesat Apple Store pentru a comanda noile telefoane, însă site-ul avea mari probleme de încărcare şi lungi perioade de întârziere.

Unele servicii au fost reglate după 30 de minute. În noaptea de joi spre vineri însă, disponibilitatea ”magazinului” a fost întreruptă.

Unii utilizatori au semnalat că telefoanele erau disponibile pe site-urile reţelelor de telefonie mobilă şi pe versiunea de mobil a App Store, însă nici pe versiunea de desktop. Unele reţele de telefonie mobilă şi-au golit soldul de iPhone 6.

Întârzierea disponibilităţii noului iPhone 6 în magazinele online i-a frustrat pe mulţi utilizatori, care au aşteptat până la primele ore ale dimineţii pentru a comanda noul telefon.

Site-ul nefuncţional este al treilea cusur dintr-un şir de defecte care au umbrit lansarea noilor iPhone 6.  La mult aşteptatul eveniment al lansării, transmisiunea live a căzut pentru 25 de minute. Telespectatorii au privit un ecran frumos colorat, în timp ce ascultau comentarii în limba engleză. Apoi, Apple a întârziat lansarea iPhone 6 în China, pe motiv că nu au obţinut aprobări în timp util.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO