Business Hi-Tech

Simplus, compania de plăţi prin SMS, are datorii de aproape 8 milioane de lei

Simplus, compania de plăţi prin SMS, are datorii de...

Autor: Adrian Seceleanu

05.01.2016, 00:06 503
Suma totală a datoriilor companiei Simplus Invest, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plată prin SMS, care a intrat în insolvenţă la finele lunii octombrie din 2015, se ridică la 7,557 milioane de lei, dintre care 7,236 milioane de lei sunt creanţe negarantate, conform datelor administratorului judiciar, compania Fast Insolv.
 
Singura creanţă garantată a Simplus este cea de 287.901 lei în favoarea Libra Internet Bank, conform tabelului preliminar de creanţe. Pe de altă parte, creanţele către salariaţi se ridică la 32.764 lei.
 
Simplus Invest SRL, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plată prin SMS, înfiinţat în anul 2002, a intrat în insolvenţă la finele lunii octombrie, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, în condiţiile în care afacerile companiei s-au redus puternic în ultimii doi ani, iar compania nu a mai reuşit să onoreze facturile scadente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO