Business Hi-Tech

ShopMania Net: Veniturile generate de platforma Merchant Pro au crescut cu 25% în S1

Arthur Rădulescu, directorul general şi acţionarul unic al ShopMania Net

Arthur Rădulescu, directorul general şi acţionarul unic al ShopMania Net

Autor: Ioana Nita

03.08.2020, 17:05 133

Platforma de e-commerce MerchantPro (fosta ShopMania BIZ), administrată de compania locală ShopMania Net, a generat în prima jumătate a acestui an venituri cu 25% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în condiţiile în care numărul de clienţi a crescut substanţial dat fiind necesitatea multor businessuri de a migra către online ca urmare a noului context de piaţă dictat de pandemia de coronavirus. 

“Creşterea înregistrată în acest an este în linie cu estimările noastre de dezvoltare, respectiv de 25%. Deşi numărul de magazine noi a avut un avans mai mare, multe au fost forţate de împrejurări să migreze către online, iar noi am ales să abordăm o strategie care să ne susţină pe termen lung, respectiv să fim solidari şi să le oferim o serie de gratuităţi şi perioade de testare extinse pentru serviciile şi funcţionalităţile platformei“, a declarat pentru ZF Arthur Rădulescu, directorul general şi acţionarul unic al ShopMania Net – companie prezentată anul acesta în cadrul emisiunii ZF IT Generation.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO