Business Hi-Tech

Serviciul Uber Green a fost folosit de peste 70.000 de bucureşteni într-un an

Serviciul Uber Green a fost folosit de peste 70.000 de...

Autor: Ioana Nita

28.03.2019, 00:00 240

Peste 72.600 de utilizatori ai aplicaţiei Uber din România au folosit serviciul Uber Green - dedicat maşinilor electrice - în decurs de un an de la lansarea acestuia în Bucureşti. În total, s-au parcurs peste 530.000 km în cursele Uber efectuate cu maşini electrice într-un an, începând cu sfârşitul lunii februarie 2018, valoarea medie a unei curse fiind de 20 lei. 

În prezent, în aplicaţia Uber sunt disponibile 63 de maşini electrice - Renault Zoe, VW e-Golf, Kia Soul, BMW i3, Smart Forfour, VW e-up!, faţă de 20 de maşini cu cât a început proiectul pilot. „Proiectul pilot s-a triplat în doar un an de la lansarea serviciului, ceea ce ne motivează să continuăm. Prin Uber Green, un număr record de oameni au avut acces la maşini 100% electrice. Vrem să lucrăm cu autorităţile din România şi cu producătorii de maşini pentru a continua să dezvoltăm mobilitatea electrică în România”, a declarat Nicoleta Schroeder, directorul general al Uber România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO