Business Hi-Tech

Şeful Allview: Piaţa a încetinit în raport cu 2014, dar vom creşte cu peste 10%

Lucian Peticilă: Piaţa este în continuare în creştere, însă ritmul este mai puţin accelarat în com­paraţie cu 2014

Lucian Peticilă: Piaţa este în continuare în creştere, însă ritmul este mai puţin accelarat în com­paraţie cu 2014

Autor: Oana Stupinean

14.10.2015, 00:08 999

Compania braşoveană Visual Fan (Allview), care după şapte ani de zile de la intrarea pe piaţa de telefoane mobile a ajuns al doilea jucător de pe piaţa locală de profil după gigantul sud-coreean Samsung, estimează că va înregistra în acest an o creştere a veniturilor de peste 10% în raport cu anul 2014.

„Anul trecut am înregis­trat o dublare a cifrei de afaceri, un avans cu mult superior ni­ve­lu­lui de creştere al pie­ţei, datorat lansărilor de produse, cât şi parteneriatelor pe care le-am dez­voltat cu operatorii şi distribuitorii din Ro­mânia şi din străinătate. Pentru 2015, esti­măm o creştere procentuală de două ci­fre a businessului, care s-a ridicat anul tre­cut la o valoare de peste 62 de milioa­ne de euro“, a declarat pentru ZF Lucian Peticilă, director general şi proprietar al Visual Fan.

Allview a înregistrat anul trecut afaceri de 276,1 mil. lei (62 mil. euro) - mai mult decât dublu în raport cu anul 2013, pe fondul exploziei înregistrate de vânzările de smartphone-uri şi tablete atât pe piaţa locală, cât şi în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO