Business Hi-Tech

Şeful afacerilor din Europa ale Deutsche Telekom: Rezultatele s-au îmbunătăţit în România. Trebuie să fim atenţi la execuţie

Şeful afacerilor din Europa ale Deutsche Telekom:...

Autor: Adrian Seceleanu

02.03.2018, 00:07 1483

Schimbarea de strategie a Telekom România, care a lansat anul trecut oferte comerciale agresive şi a făcut eforturi de simplificare a proceselor interne, a avut un impact pozitiv dând astfel gigantului german Deutsche Telekom - acţionarul majoritar, motive să spere că în viitor, dacă echipa locală îşi va executa mai bine planurile, şi rezultatele financiare vor fi mai bune.

„Execuţia a fost departe de a fi una perfectă, dar cred că lucrurile s-au îmbunătăţit iar ambiţia şi agresivitatea echipei sunt semnificativ îmbunătăţite. Cred că am început să ne mişcăm în direcţia bună, nu am ajuns încă acolo, este o muncă în desfăşurare, dar cu siguranţă direcţia este mai aproape de ceea ce mi-am dorit”, a declarat într-un interviu pentru ZF indianul Srini Gopalan - membru în boardul Deutsche Telekom (DT), responsabil de afacerile din Europa (mai puţin din Germania) ale gigantului cu afaceri de 75 mld. euro anul trecut.

„Anul acesta toată atenţia noastră trebuie să fie concentrată pe execuţie. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne punem mintea la contribuţie şi să ne concentrăm pe execuţie. Acum echipa trebuie doar să aibă încredere şi să fie atentă la execuţie”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO