Business Hi-Tech

SeedBlink, platforma de crowdfunding pentru start-up-urile româneşti din IT dezvoltate de trei bancheri, vrea să se listeze

SeedBlink, platforma de crowdfunding pentru...

Autor: Robert Manea

11.05.2020, 18:18 783

SeedBlink, platforma de crowdfunding pentru start-up-urile româneşti din IT dezvoltate de Ionuţ Pătrăhău. Andrei Dudoiu şi Iulian Pădurariu vrea să se listeze, pentru a da posibilitatea investitorilor să participe la această creştere de business.

Soluţia dezvoltată pentru Equity Crowdfunding este primul produs implementat în această zonă a lumii dintr-o suită de produse destinate investiţiilor în startup-uri. Revoluţia adusă de SeedBlink deschide oportunităţi noi pentru cei care doresc să plaseze investiţii într-un mod diversificat, în ecosistemul startup-urilor tehnologice, în curând şi în alte industrii.” arată un comunicat SeddBlink. 

Cu 8 listări în primele 5 luni de activitate, SeedBlink a contribuit la sprijinirea şi finanţarea startup-urilor tehnologice, prin parteneriate atât cu VC-urile locale cât şi cu reţelele de business angels.

„Urmează o dezvoltare accelerată în următorul an, cu susţinerea partenerilor tradiţionali şi cu soluţii noi de promovare a listărilor locale şi regionale, abordare potenţată inclusiv de noul Regulament European de Crowdfunding, aprobat şi care se va implementa în 2021. Anul doi va surprinde pregătirea pentru scalare, atât cu startup-uri cât şi cu investitori din regiune. Faza de penetrare a „mass-market” va fi însoţită de adresarea altor segmente de piaţă, cu produse noi, orientate pe investment crowdsourcing.” mai spune comunicatul. 

Andrei Dudoiu şi Ionuţ Pătrăhău au fost vice-preşedinţi ai Băncii Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO