Caută doar în titlu
Business Hi-Tech

SAP şi-a numit directorul financiar din Austria administrator al afacerii din România. Mandat prelungit şi pentru Gheorghe Olteanu

Producătorul german de soluţii soft­ware de business SAP l-a numit pe Jo­chen Stecker, directorul financiar al subsi­dia­rei sale din Austria, în poziţia de ad­mi­nis­trator pen­tru bu­si­nessul său din Ro­mâ­nia pentru un mandat de 10 ani, în locul lui Philipp Ziel­ke, di­rec­tor fi­nan­ciar pen­tru Euro­pa Cen­trală şi de Est al com­paniei, al cărui man­dat a fost revocat, con­form unei decizii a acţionarilor pu­bli­cate în Monitorul Oficial. „Jochen Stecker, cetă­ţean austriac, este prin pre­zenta numit în funcţia de adminis­tra­tor al so­cie­tăţii, pentru o perioadă de 10 ani. Jochen Stecker va avea puteri ne­li­mitate de administrare şi de re­pre­zentare a societăţii“, conform do­cu­men­tului.

Grupul german a decis să prelungească cu cinci ani şi mandatul de administrator al ro­mâ­nului Gheorghe Olteanu, care este şe­ful cen­trului de tehnologie al SAP, con­form sur­sei citate. „Mandatul de adminis­tra­tor acor­dat dlui Gheorghe Olteanu se pre­lun­geşte prin prezenta pentru o pe­rioa­dă de cinci ani. Denumirea departamen­tului con­dus de către Gheorghe Olteanu va fi de­par­ta­men­tul informatică NSC (Near Shore Cen­ter) conform organigramei locale“.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.