Business Hi-Tech

Samsung şi-a refăcut în două luni designul telefonului pliabil cu speranţa că ecranul nu se va mai sparge

Samsung şi-a refăcut în două luni designul...

Autor: Adrian Seceleanu

04.07.2019, 00:00 303

Gigantul sud-coreean Samsung a refăcut în ultimele două luni designul smartphone-ului pliabil Galaxy Fold pentru a rezolva problemele stânjenitoare apărute la prima versiune, când ecranele gadgetului s-au spart forţând compania să retragă produsul de pe piaţă, scrie Bloomberg.

Galaxy Fold fusese adus inclusiv pe piaţa din România, dar nu a mai apucat să fie efectiv vândut, telefonul fiind retras înainte de debutul livrărilor. Compania este încrezătoare că telefonul va fi pe piaţă înainte de sezonul de sărbători, dar o dată de lansare nu poate fi încă avansată la acest moment.

Noua versiune a Galaxy Flex are o balama nouă şi a modificat folia care protejează ecranul astfel încât să îl acopere integral şi să nu mai poată fi înlăturată de către utilizatori (aşa cum s-a întâmplat, din greşeală cu modelele oferite la teste în primăvara acestui an).

Samsung încearcă să-şi protejeze reputaţia după eşecul usturător din aprilie, când a fost nevoită să retragă telefonul care avea un preţ de aproape 2.000 de dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO