Business Hi-Tech

Samsung lansează smartphone-ul pliabil în România într-un magazin de 1 mil. euro

Samsung lansează smartphone-ul pliabil în România...

Autor: Ioana Nita

06.12.2019, 00:06 567

Gigantul sud-coreean Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile inteligente la nivel global, lansează astăzi la vânzare în România smartphone-ul pliabil Galaxy Fold în noul magazin Samsung Experience Store din mallul AFI Cotro­ceni, relansat în urma unei investiţii de peste un milion de euro.

„Galaxy Fold reuneşte inovaţii din in­ginerie şi inovaţii de display, dezvoltate în de­curs de opt ani de la debutul primului pro­totip de telefon pliabil lansat de Sam­sung, în 2011. Fiind însă o categorie nouă de telefoane mobile, recent lansată, cred că este încă mult prea devreme pentru a vorbi de estimări de vânzări. Suntem însă foarte încrezători că publicul din România va primi foarte bine acest nou produs care va duce implicit la creşterea segmentului de pro­duse premium“, a declarat pentru ZF Tibe­riu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO