ZF 24

Romtelecom reduce cu 8 zile termenul de plată a facturilor şi măreşte penalizările

Romtelecom reduce cu 8 zile termenul de plată a...

Autor: Adrian Seceleanu

11.09.2013, 00:05 134
Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori locali de comunicaţii, cu aproape cinci milioane de abonamente la servicii de telefonie fixă, date, internet şi televiziune, a redus cu 8 zile termenul de plată în care facturile pot fi achitate fără penalizări şi a majorat penalizările pentru plăţile realizate după scadenţă, potrivit unei notificări transmise de operator clienţilor prin intermediul facturilor.
 
„Începând cu factura emisă în octombrie 2013 se modifică termenul maxim de plată a acesteia, de la 22 de zile la 14 zile de la data emiterii. Începând cu aceeaşi factură, se modifică şi cuantumul penalităţilor de întârziere, astfel, pentru neplata facturii la scadenţă datoraţi, până la plata integrală a datoriei, penalităţi de 0,5%/zi, calculate asupra valorii neachitate“, potrivit notifică­rii transmise de Romtelecom clienţilor.
 
Prin aceste schimbări, Romtelecom se aliniază la condiţiile oferite pe piaţă şi de ceilalţi operatori, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO