Business Hi-Tech

Romtelecom ar pune internet la 5.000 de scoli

06.11.2007, 19:20 7

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a lansat un abonament la serviciul de acces la internet prin care tinteste sa atraga clienti din randul celor 5.000 de scoli care se afla in aria de acoperire a retelei sale. Oferta Romtelecom, lansata la inceputul lunii octombrie, presupune o conexiune ADSL la o viteza de 2 Mbps, la un pret de 7,5 euro fara TVA, care include un kit de instalare. Romtelecom nu percepe taxa pentru instalarea serviciului.
"Conexiunea este oferita tuturor scolilor, din toate cele 41 de judete din tara, din mediul rural sau urban, care se afla in aria de acoperire ADSL a Romtelecom (aproximativ 5.000 de scoli)", au spus oficialii companiei.
Pana in prezent, Romtelecom a atras 300 de clienti din aceasta categorie, oferta fiind derulata pana la sfarsitul anului. Romtelecom, care a atras in tot anul trecut 90.000 de clienti pentru serviciul Clicknet, are ca obiectiv adaugarea a 70.000 de clienti noi pe internet pana la sfarsitul lui 2007. Romtelecom este al doilea jucator de pe piata de servicii internet, dupa RCS&RDS.
Piata locala de servicii de acces la internet a fost estimata anul trecut de Romtelecom la 155 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO