Business Hi-Tech

Românii de la Bright Spaces intră în acceleratorul Pi Labs, cel mai activ investitor din Europa în tehnologii pentru real estate

Bogdan Nicoară, Founder & CEO Bright Spaces

Bogdan Nicoară, Founder & CEO Bright Spaces

Autor: Cristina Bellu

02.04.2020, 13:07 165

Startup-ul românesc proptech Bright Spaces, dezvoltatorul platformei digitale complete de prezentare şi ofertare a clădirilor şi spaţiilor de birouri, a fost selectat alături de alte  patru start-up-uri europene, dintr-un total de peste 600 de echipe înscrise, în acceleratorul proptech (property technology) Pi Labs din Marea Britanie, cel mai activ investitor din Europa în tehnologii pentru real estate.

Astfel, start-up-ul românesc va intra într-un program intensiv de 15 săptămâni, având ca obiectiv dezvoltarea produsului şi scalarea companiei la dimensiunea şi la necesităţile pieţei office europene.

„Acceptarea în acceleratorul Pi Labs înseamnă pentru noi un salt de minimum un an în dezvoltarea Bright Spaces. Accesul la o piaţă de top în real estate la nivel mondial, cum este Londra, discuţiile cu peste 40 de mentori şi posibilitatea de a obţine următoarea rundă de finanţare de la fonduri de investiţie europene cu specific în proptech reprezintă avantaje clare. A fost o competiţie mare, cu un proces de selecţie desfăşurat pe câteva luni de zile, ce a presupus un efort de echipă pe măsura rezultatului. Deşi această criză de sănătate publică a împins desfăşurarea acceleratorului într-un mediu 100% online, beneficiile pentru noi sunt, fără doar şi poate, majore”, explică Bogdan Nicoară, Founder & CEO Bright Spaces.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO