Business Hi-Tech

Românii de la Allview lansează pe piaţă o nouă versiune a tabletei AllDro 2

Românii de la Allview lansează pe piaţă o nouă versiune a tabletei AllDro 2

Autor: Adrian Voicu

21.11.2011, 09:37 2016

Visual Fan, compania braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electroncie, a lansat pe piaţă primul său model de tabletă cu o capacitate de stocare de 32 GB, Allview AllDro 2 32GB.

Fiind dotat cu un procesor Samsung Cortex A8 de 1GHz, tableta rulează sistemul Android 2.3, memoria de 32 GB permiţând acum mai mult spaţiu pentru aplicaţii, documente de lucru, fotografii sau orice alte documente descărcate de pe internet.

Pe lângă memoria internă de 32 GB, tableta celor de la Allview dispune şi de un slot microSD ce permite suplimentarea memoriei cu încă 32 GB.

De asemenea, Alldro 2 dispune de două porturi fizice HDMI şi USB 2.0.

Tableta AllDro 2 este disponibila in trei versiuni, cu memorie interna de 4GB, 16GB si 32GB. Pachetul de vanzare, indiferent de versiune, cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG si o husa de protectie. AllDro2 32GB poate fi achizitionata prin intermediul site-ului www.allview.ro la pretul de 949 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO