Business Hi-Tech

Românii au comandat 10 ceasuri Apple placate cu aur

Românii au comandat 10 ceasuri Apple placate cu aur

Autor: Ioana Nita

29.04.2015, 00:00 530
În decurs de două săptămani, retailerul QuickMobile a primit 300 de precomenzi pentru ceasurile inteligente lansate de gigantul american Apple luna aceasta, din care 10 au fost pentru ediţia placată cu aur. Modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, este comercializat la preţuri cuprinse între 50.000 lei şi 80.000 lei. „A fost o surpriză şi pentru noi achiziţia celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei şi 7 bărbaţi care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a spus Tudor Ţiboc, directorul general al QuickMobile. Ceasurile Apple sunt disponibile în 3 versiuni – Watch Sport, Watch şi Watch Edition, preţul unui model pornind de la circa 1.850 lei pe magazinul online QuickMobile. 

Clienţii au la dispoziţie 50 de variante de curele, de la cele metalice, până la cele de piele sau magnetice şi pot alege de asemenea între două variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm şi 42 mm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO