Business Hi-Tech

Reţeaua de magazine IQBOX se extinde în alte trei oraşe

Reţeaua de magazine IQBOX se extinde în alte trei oraşe

Autor: Adrian Seceleanu

24.04.2017, 00:04 588

Reţeaua de magazine IQBOX, cel mai mare partener independent pe segmentul de telefonie mobilă al grupului Telekom Ro­mânia, va investi în acest an 0,2 mil. euro în extinderea în oraşe noi şi renovarea unor unităţi, conform datelor comunicate de Cosmos Group, proprietarul lanţului de magazine.

„Va investi peste 700.000 de euro în dez­vol­tarea lanţului de magazine telecom IQBOX, către compania IQ Online So­lutions, specializată în sectorul M2M şi In­ternet of Things, precum şi către iden­tificarea de noi oportunităţi de a inova şi de a introduce în România produse de ultimă generaţie“, conform datelor comunicate de companie.

Cele trei magazine vor fi deschise până la sfârşitul acestui an în Timişoara, Craiova şi Râmnicu Vâlcea. Lanţului IQBOX include în prezent 42 de magazine, dintre care 20 sunt magazine proprii, iar 22 gestionate sub licenţa de franciză.

„Odată cu cele trei noi magazine, continuăm să contribuim la nevoia de dezvoltare a serviciilor mobile în regiuni cheie ale ţării“, a declarat Leonidas Anastaso­poulos, CEO al Cosmos Group.

IQBOX, cea mai mare reţea indepen­dentă de magazine a grupului Telekom România, a intrat pe piaţa locală în anul 2008. Parte din Cosmos Group este şi compania Cosmos Mobile, cel mare distribuitor independent de cartele preplătite în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO