Business Hi-Tech

Restaurantele „La Mama“ intră pe Foodpanda.ro

Restaurantele „La Mama“ intră pe Foodpanda.ro

Autor: Ioana Nita

19.02.2015, 00:00 680

Platforma pentru comenzi online de mâncare Foodpanda a încheiat un parteneriat cu lanţul local de restaurante „La Mama“, astfel că începând cu această lună utilizatorii foodpanda.ro din Bucureşti pot comanda online preparatele cu specific românesc „La Mama”.

„Piaţa de delivery este în continuă dezvoltare, în special în perioada prânzului", a spus Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama. Comanda minimă pentru preparatele disponibile pe foodpanda.ro este de 50 lei, la care nu se adaugă şi taxa de livrare, potrivit lui Radu Bălăceanu, country manager Foodpanda România. 

El a menţionat şi preparatele “La Mama” comandate de pe platformă se vor livra din şapte restaurante ale lanţului, în maxim 60 de minute, pe raza întregii Capitale.  În prezent, de pe platforma foodpanda.ro se poate comanda mâncare de la peste 350 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi şi Sibiu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO