Business Hi-Tech

Record de inscrieri la Internetics 2004

26.05.2004, 00:00 14

Un numar record de pagini web au fost inscrise anul acesta la festivalul Internetului romanesc, Internetics, eveniment ajuns la cea de-a patra editie.
In total, anul acesta au fost inscrise la concurs 274 de site-uri, iar in galeriile virtuale au fost adaugate 100 de pagini de Internet. Cu alte cuvinte, aproape dublu fata de anul trecut si o crestere de 130% fata de editia din 2002. Aceste cifre demonstreaza ca Internetics a devenit un eveniment cunoscut si apreciat, spun oficialii Millenium Communications, organizatorii festivalului care va avea loc in perioada 2-4 iunie.
Primele doua zile vor fi dedicate discutiilor si seminariilor, desfasurate la Galeria Universitatii Nationale de Arte Bucuresti. Festivitatea de premiere va avea loc pe 4 iunie, la Terasa "La Motoare", pe acoperisul Teatrului National. Pana la 1 iunie, specialistii in design web sau admiratorii paginilor de Internet pot intra pe site-ul Internetics (www.internetics.ro) pentru a face pronosticuri in privinta castigatorilor.
Anul acesta sunt prezente in concurs mult mai multe site-uri ale unor companii sau pagini dedicate produselor de pe piata romaneasca fata de editiile anterioare ale Internetics. Acest lucru evidentiaza importanta din ce in ce mai mare pe care o are Internetul pentru mediul de afaceri din Romania. Printre numele mari prezente in concurs se numara: Romtelecom, SNP Petrom, Glaxo Smith Kline, Automobile Bavaria, Altex, Kober, Tiriac Travel, Softwin, Holcim, Diverta, Midocar, Saab Romania, Honda, Philips, La Fantana, Help Net, Heidi, Banca Romaneasca, Domenia Credit, MiroBank, Smartree si altele.
dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO