Business Hi-Tech

RCS&RDS lansează servicii de voce şi internet mobil în sistem prepay

RCS&RDS lansează servicii de voce şi internet mobil în sistem prepay
30.08.2010, 12:38 255

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii locale telecom, alansat servicii de telefonie mobilă şi internet mobil pe cartelepreplătite, potrivit unui anunţ al operatorului.

"Noul serviciu de telefonie mobilă pe cartela preplătită oferitde RCS & RDS se numeşte Digi Mobil Prepaid, iar oferta estedisponibilă în toate zonele în care compania dispune de acoperire3G, adică în peste 230 cele mai importante localităţi din Româniaşi în peste 5000 kilometri de drumuri naţionale. Pe aceeaşi cartelăpreplătită poate fi activat oricând serviciul de internet mobil de7,2 Mbps, cu trafic nelimitat", potrivit datelor RCS&RDS.

Tarifele pentru apelurile de voce de pe cartelă sunt: 1cent/minut - în toată reţeaua Digi, pe fix (Digi Tel) şi pe mobil(Digi Mobil); 2 cenţi/minut către reţelele fixe ale altor operatoride telefonie fixă; 4 cenţi/minut în reţelele fixe ale altoroperatori de telefonie mobilă; 8 cenţi/minut către operatorii detelefonie mobilă, naţional; de la 8 cenţi/minut către operatorii detelefonie mobilă, internaţional. "Tarifele sunt valabile oricând,indiferent de ore sau de numere favorite şi nu includ TVA",potrivit oficialilor RCS&RDS.

Valoarea cartelei Digi Mobil Prepaid este de 3 euro (fără TVA)iar perioada de valabilitate a creditului (în care se pot iniţiaapeluri şi trimite SMS-uri ) este de 6 luni.

Tariful pentru serviciile de internet mobil la viteze de oână la7,2 Mbps, cu trafic nelimitat inclus, este de 4 euro (fărăTVA).


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO