Business Hi-Tech

RCS&RDS: În 2-3 ani vrem să ducem fibra optică din scara blocului direct în casă pentru toţi clienţii

Serghei Bulgac, CEO şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS

Serghei Bulgac, CEO şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS

Autor: Adrian Seceleanu

20.03.2017, 00:05 14716

Şeful RCS&RDS explică de ce cresc veniturile companiei pe telefonia mobilă şi ce planuri are grupul în legătură cu investiţiile.

Grupul de comunicaţii RCS&RDS, controlat de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, are în plan să menţină în 2017 investiţiile la nivelul din anul anterior, de 210 mil. euro, banii urmând să fie alocaţi în principal pentru dezvoltarea reţelelor de telefonie mobilă din România şi Ungaria şi expansiunea infrastructurii fixe de pe aceleaşi pieţe.

„Ne aşteptăm că investiţiile să fie similare cu cele din anul 2016, de 210 milioane de euro. Este greu să oferim un ghidaj privind investiţiile pentru o perioadă mai mare de un an de zile, după anul 2018. Avem în faţă doi ani de zile de cheltuieli de capital (CAPEX) intensive, pentru reţelele de telefonie mobilă din România şi Ungaria. Vor continua însă şi investiţiile în fix”, a  declarat în cadrul unei conferinţe cu analişti Serghei Bulgac, CEO şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS, pe marginea rezultatelor financiare ale grupului din al treilea trimestru al anului 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO